Το νέο VW Golf με τρία πακέτα R-Line

Με τρία διαφορετικά προαιρετικά πακέτα R-Line προσφέρει η VW το νέο Golf, αρχικά για την αγορά της Γερμανίας. Το κάθε ένα από αυτά περιλαμβάνει αναβάθμιση αμαξώματος, εσωτερικού και ανάρτησης. Το εξωτερικό πακέτο R-Line εξοπλίζεται με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πίσω αεροτομή και διαχύτη, φώτα ομίχλης, σπόιλερ εμπρός και στα μαρσπιέ, διπλή απόληξη της εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών. Η τιμή του ανέρχεται στα 995 ευρώ για την έκδοση Highline και στα 1.180 ευρώ για την Comfortline.

Το πακέτο R-Line αναβάθμισης του εσωτερικού περιλαμβάνει πιο σπορτίφ σχεδιασμού καθίσματα με λογότυπα «R-Line», flat bottomed δερμάτινο τιμόνι, και μεταλλικές επενδύσεις σε επιμέρους τμήματα της καμπίνας, με τιμή από 640 έως 2.115 ευρώ, για εκείνους που θα επιλέξουν και δερμάτινο σαλόνι.

Τέλος, το πακέτο R-Line Sport προσφέρει σπορ ανάρτηση και μεταβλητής ρύθμισης σύστημα διεύθυνσης, καθώς και φιμέ παράθυρα, με 430 ευρώ. Συνολικά αν συνδυαστούν και τα 3 πακέτα R-Line, το συνολικό κόστος φτάνει τα 3.725 ευρώ (τιμές Γερμανίας).

Get it on Google Play Download on the App Store