Ανανεωμένο Toyota Auris με βελτιώσεις και σε κινητήρες

Η Toyota ανανεώνει το δημοφιλές δεύτερης γενιάς Auris τρία χρόνια μετά το λανσάρισμά του, με αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, χαρίζοντάς που πιο σύγχρονη και ελκυστική εικόνα. Εξωτερικά το ανανεωμένο Auris διακρίνεται για το πιο κομψό εμπρός άκρο του με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, μάσκα και προφυλακτήρα, νέες είναι οι ζάντες αλουμινίου, ενώ αλλαγές θα υπάρχουν και πίσω, αν και δεν δόθηκε κάποια φωτογραφία.

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, το οποίο διαθέτει νέα κεντρική κονσόλα με πιο σύγχρονο σύστημα infotainment, το παλιομοδίτικο ρολόι μεταφέρθηκε πιο κάτω, ο μικρός επιλογέας ταχυτήτων από μπλε χρώμα στο πάνω μέρος απέκτησε γκρι, ενώ προστέθηκαν νέες επενδύσεις στα καθίσματα και στις πόρτες.

Η Toyota αναφέρει ότι εφοδιάζεται με αναβαθμισμένο εξοπλισμό ασφαλείας και βελτιωμένους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ με καλύτερες επιδόσεις και οικονομία, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Η καρδιά της γκάμας παραμένει η έκδοση hybrid, η οποία αντιπροσώπευσε τις μισές περίπου πωλήσεις του Auris στην Ευρώπη για το 2014.

Τόσο το ανανεωμένο Auris όσο και το επίσης ανανεωμένο Avensis, θα εξακολουθούν να παράγονται δίπλα – δίπλα στο εργοστάσιο αυτοκινήτων Toyota Manufacturing στο Burnaston της Μεγάλης Βρετανίας.

Get it on Google Play Download on the App Store