Toyota FJ Cruiser Trail Teams Ultimate Edition

Αυτή είναι η τελευταία ειδική έκδοση του σκληροτράχηλου σε εκτός δρόμου χαρακτηριστικά και εμφάνιση Toyota FJ Cruiser, η οποία θα παραχθεί σε 2.500 αντίτυπα και με τις πωλήσεις να ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2014. Το Toyota FJ Cruiser Trail Teams Ultimate Edition ξεχωρίζει εξωτερικά από την λευκή εμπρός μάσκα και το αποκλειστικό χρώμα «Heritage Blue», τους μαύρους προφυλακτήρες, καθρέπτες και χειρολαβές των θυρών, την παχιά εμπρός αλουμινένια ποδιά, τις ράγες οροφή και τις TRD ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών. Επιπλέον, εφοδιάζεται με ειδική ανάρτηση TRD Bilstein εμπρός και πίσω με ρυθμιζόμενη σκληρότητα.

Στο εσωτερικό, υπάρχει μια ανοξείδωτη ετικέτα από την πλευρά του συνοδηγού που αναγράφει «FJ Cruiser Ultimate Edition», τα πίσω παράθυρα είναι φιμέ και στο πάνω μέρος του ταμπλό υπάρχουν ενδείξεις κλισιόμετρου, πυξίδα και δείκτης εξωτερικής θερμοκρασίας. Επιπλέον εφοδιάζεται με κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, cruise control κ.α.

Από μηχανικής πλευράς δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι η ειδική αυτή έκδοση του FJ Cruiser εφοδιάζεται με V6 κινητήρα βενζίνης 4.0 λίτρων ισχύος 272 ίππων και 380 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store