Νέα ειδική έκδοση Suzuki Jimny Adventure σε 200 αντίτυπα

Από το 1988 που παρουσιάστηκε το Suzuki Jimny, έχουν αλλάξει πολύ λίγα πράγματα πάνω του και όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας και των σκληροτράχηλων εκτός δρόμου χαρακτηριστικών του. Πριν από λίγους μήνες το Jimny δέχτηκε ένα “φρεσκάρισμα”, ενώ τώρα αποκτά μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία «Adventure», η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες ειδικά για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Το νέο Jimny Adventure διαθέτει ένα νέου χρωματισμού αμάξωμα που συνδυάζει το λευκό με το γκρι, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει και με τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, αλλά και με το σκληρό κάλυμμα της ρεζέρβας, που αναγράφει στα ιαπωνικά το «Adventure». Στο εσωτερικό, η Suzuki προσφέρει αναβαθμισμένο εξοπλισμό με καθίσματα επενδεδυμένα με συνθετικό δέρμα, air condition, πίσω φιμέ τζάμι, αλλά και σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη, πλοήγηση και Bluetooth.

Την κίνησή του αναλαμβάνει ο 1.3 λτ. VVT κινητήρας ισχύος 85 ίππων, ο οποίος ικανοποιεί σε επιδόσεις για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, όμως η κατανάλωσή του και οι εκπομπές CO2 είναι υψηλές για τα σημερινά δεδομένα (7,1 λτ./100 χλμ. και 162 γρ./χλμ. αντίστοιχα).

Το Jimny Adventure πωλείται στην τιμή των £14.949 (19.300 ευρώ), τιμή η οποία αν μη τι άλλο είναι αρκετά υψηλή.

Get it on Google Play Download on the App Store