Τι θα λέγατε για Skoda Superb RS με 4κίνηση και 300 ίππους;

Η Skoda έχει λανσάρει σπορ εκδόσεις RS μόνο στις Fabia και Octavia από τις πρώτες γενιές τους, όχι όμως και σε άλλα μοντέλα, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει νέα Fabia RS λόγω χαμηλής ζήτησης. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα νέο Skoda RS, το οποίο θα βασιζόταν στη ναυαρχίδα της φίρμας, τη νέα Superb; Μάλλον πολύ απίθανο να γίνει πραγματικότητα, ωστόσο μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να ήταν μπορούμε να δούμε μέσω των ψηφιακά επεξεργασμένων φωτογραφιών.

Εάν λοιπόν γινόταν αληθινή για πρώτη φορά μια Skoda Superb RS, θα είχε αρκετά δυναμική εμφάνιση, χωρίς ακρότητες με μεγάλες αεροτομές και διάφορα extremeχαρακτηριστικά, αλλά θα ήταν διακριτικά σπορτίφ. Για παράδειγμα θα είχε σε μαύρο χρώμα τη μάσκα, τους καθρέπτες και την οροφή, θα διέθετε εμπρός προφυλακτήρα με μεγάλο αεραγωγό και πίσω με διαχύτη και δύο μεγάλες «μπούκες», ζάντες 18 ή 19 ιντσών, σπορ καθίσματα στο εσωτερικό κ.α.

Όσο για την κίνησή της, ο υπάρχον 2.0 TSI κινητήρας των 280 ίππων που εφοδιάζει την ισχυρότερη νέα Superb, θα μπορούσε να είχε απόδοση 300 ίππων και τετρακίνηση, όπως στο Audi S3 και να επιτάχυνε το μεγάλο Skoda στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6 περίπου δευτερόλεπτα. Καθόλου άσχημα…

Get it on Google Play Download on the App Store