Νέο μικρό Skoda SUV: Επίσημα σκίτσα

Η Skoda μας αποκαλύπτει τα σχέδιά της για ένα νέο, μικρό SUV μέσω των πρώτων επίσημων σκίτσων  του Vision X, που θα ακολουθεί μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα όσα γνωρίσαμε μέσα από τα Karoq και Kodiaq.

Δείτε ακόμη: Η Skoda κατασκεύασε 2 εκατομμύρια κιβώτια DSG

Όπως φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα και από αυτά τα πρώτα επίσημα σκίτσα που έδωσε στην δημοσιότητα η τσέχικη μάρκα, το νέο μικρό SUV της, θα βασίζεται στο εικονιζόμενο Vision X, το οποίο πατάει στην αρχιτεκτονική των μεγαλύτερων SUV της μάρκας αλλά σε μια επιθετική εκδοχή, την οποία ελπίζουμε να διατηρήσει και στο μέλλον ως μοντέλο παραγωγής. Στα συγκεκριμένα σκίτσα παρατηρούμε εκτός των άλλων, διχρωμία οροφής, μεγάλες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και hitech εσωτερικό με μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό.

Το πρωτότυπο Skoda Vision X αναμένεται να είναι παρών στο περίπτερο της μάρκας στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει μάλλον αρχές του 2019 ή τέλη του 2018, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε ακόμη την πιθανή ονομασία του.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του νέου Honda Civic Type R σε Ελλάδα και Ευρώπη

Όσον αφορά στα μοτέρ που θα έχει κάτω από το καπό του, αν και είναι νωρίς ακόμη να πούμε με σιγουριά ποια μηχανικά σύνολα θα απαρτίζουν την γκάμα του, λογικά δεν θα έχουμε εκπλήξεις. Έτσι, περιμένουμε λανσάρισμα με τον 1.0 λτ. TSI των 115 ίππων και αργότερα εμπλουτισμό της γκάμας με 1.4 TSI αλλά και πετρελαιοκινητήρες TDI.

Get it on Google Play Download on the App Store