Skoda Fabia Monte Carlo Tech Edition

Η Skoda λανσάρει μια νέα έκδοση της Fabia, τη Monte Carlo Tech, η οποία περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της σύστημα πλοήγησης και Bluetooth, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Η εν λόγω έκδοση είναι περιορισμένης παραγωγής και θα διατεθεί σε 1.000 αντίτυπα που προορίζονται για την αγορά της Αγγλίας.

Η Fabia Monte Carlo Tech προσφέρεται με τους κινητήρες 1.2 TSI 105 PS και 1.6 TDI 105 PS σε δύο χρωματικούς εξωτερικούς συνδυασμούς (κόκκινο ή λευκό με μαύρη οροφή). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει -εκτός άλλων- μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σπορ καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές στο χειρόφρενο, τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, μαύρα προστατευτικά τμήματα περιμετρικά του αμαξώματος, μαύρη μάσκα κ.α.

Η επετειακή αυτή έκδοση της Fabia (χωρίς το navigation) προσφέρεται και στην Ελλάδα με τιμή από 14.490 ευρώ ή 13.390 ευρώ με απόσυρση και λανσαρίστηκε το 2011 για τον εορτασμό των 100 ετών του Ράλι Μόντε Κάρλο και την 110η επέτειο της Skoda στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Get it on Google Play Download on the App Store