Ανανεωμένο SEAT Alhambra με περισσότερη ασφάλεια και οικονομία

Η SEAT εκσυγχρονίζει το μεγάλο πολυχρηστικό 7θέσιο μοντέλο της Alhambra σε σχεδίαση, τεχνολογία, κινητήρες και ασφάλεια, όπως είχε γίνει αντίστοιχα πριν από δύο μήνες με το αδελφό Volkswagen Sharan. Εξωτερικά οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εστιάζονται στα νέα πίσω LED φωτιστικά σώματα, στην ανασχεδιασμένη μάσκα και τις νέες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις, ανασχεδιασμένο τιμόνι προερχόμενο από το Leon και νέας γενιάς σύστημα infotainment SEAT Easy Connect. Το τελευταίο περιλαμβάνει υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής και πιο γρήγορο λογισμικό.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει αναβαθμισμένους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ Euro 6, οι οποίοι προσφέρουν έως 15% χαμηλότερη κατανάλωση (από 4,9 λτ./100 χλμ.) Στους ντίζελ περιλαμβάνονται οι 2.0 TDI με 115, 150 και 184 ίππους (380 Nm ροπής) και στους βενζίνης υπάρχουν ο 1.4 TSI 150 PS και ο 2.0 TSI 220 PS (350 Nm ροπής). Επίσης το Alhambra 2.0 TDI 150 PS προσφέρεται και με μόνιμη τετρακίνηση 4Drive. Εκτός της αρχικής έκδοσης όλες οι υπόλοιπες μπορούν να συνδυαστούν και με DSG κιβώτιο (στάνταρ με το 2.0 TSI 220 PS).

Στον στάνταρ εξοπλισμό του ανανεωμένου Alhambra προστέθηκε το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο μετά από ένα ατύχημα. Νέα στοιχεία εξοπλισμού αποτελούν ο αισθητήρας των τυφλών γωνιών, η προσαρμοζόμενη ανάρτηση DCC και τα καθίσματα με λειτουργία μασάζ.

Get it on Google Play Download on the App Store