SEAT Leon Cupra 280 με ειδικό πακέτο ‘Sub8 Performance Pack’

Ένα νέο πακέτο εξοπλισμού λανσάρει η SEAT ειδικά για το κορυφαίο της μοντέλο Leon Cupra 280 για την επίτευξη του χρόνου ρεκόρ στην πίστα του Nürburgring, το ‘Sub8 Performance Pack’, στην τιμή των £2.025 (2.524 ευρώ). Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει ενισχυμένα φρένα με 370 χλστ. δίσκους εμπρός (30 χλστ. μεγαλύτερους από το στάνταρ μοντέλο) με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, ημι-σλικ ελαστικά Michelin Pilot Cup 2 με τα οποία εφοδιαζόταν το Leon Cupra 280 που έκανε κάτω από 8 λεπτά στο Nürburgring και με ζάντες 19 ιντσών.

Επίσης προσφέρεται με δύο νέα πακέτα χρώματος Black-Line και White-Line με 19άρες ζάντες, καλύμματα καθρεπτών, ένθετα στα μασπιέ και μάσκα σε οποιαδήποτε απόχρωση, ενώ το Δεκέμβριο θα λανσαριστεί και το πακέτο Orange-Line.

Μία ακόμα επιλογή αφορά στην τοποθέτηση των Cupra μπάκετ εμπρός καθισμάτων με το ενσωματωμένο προσκέφαλο με επένδυση αλκαντάρα – δέρματος, λευκά ένθετα στα πλαϊνά και λογότυπα Cupra στην τιμή των £1.250. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το Winter Pack με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και σύστημα πλύσης προβολέων με θερμαινόμενα εμπρός ακροφύσια.

Get it on Google Play Download on the App Store