Η Rolls-Royce Ghost V-Spec των 600+1 PS!

Από 330.820 ευρώ στη Γερμανία

H Rolls-Royce τονίζει ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητα της Ghost, δημιουργώντας μια νέα, πιο ισχυρή αλλά και πιο ακριβή της εκδοχή. Ο λόγος για την Rolls-Royce Ghost V-Specification, η οποία εφοδιάζεται με μια βελτιωμένη εκδοχή του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V12 βενζινοκινητήρα 6.6 λίτρων της Ghost. Η έκδοση αυτή παράγει 601 ίππους ισχύος, 30 ίππους δηλαδή περισσότερους από την απλή Ghost, ωστόσο η βρετανική φίρμα ανακοινώνει μείωση στην κατανάλωση καυσίμου (13,6 λτ./100 χλμ. από 14,1 λτ./100 χλμ.), αλλά και ελαφριά βελτίωση στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (327 γρ./ χλμ., -2 γρ./χλμ.).

Αλλαγές υπάρχουν και στο αμάξωμα της ειδικής αυτής Rolls-Royce Ghost, η οποία προσφέρεται με πέντε διαφορετικά νέα χρώματα, ενώ φέρει και μια περιμετρική, βαμμένη στο χέρι λωρίδα, που φιλοξενεί και το ειδικό «V» μοτίβο. Νέας σχεδίασης είναι και οι χρωμιωμένοι τροχοί των 21 ιντσών, ενώ προαιρετικά ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει και χρωμιωμένες εξατμίσεις στο πίσω τμήμα. Εσωτερικά, η Ghost V-Specification φέρει και πάλι το ειδικό «V» μοτίβο στο κέντρο της κονσόλας και στο σαλόνι, ενώ διακρίνεται και το νέας σχεδίασης αναλογικό ρολόι στην πλευρά του συνοδηγού. Ειδικής επιλογής τέλος είναι και τα πανάκριβα δερμάτινα καλύμματα του σαλονιού.

Η νέα Rolls-Royce Ghost V-Specification θα παραχθεί για περιορισμένη περίοδο σύμφωνα με τη μάρκα και με επιλογή για την έκδοση με το κοντό ή μακρύ μεταξόνιο. Ήδη, οι παραγγελίες είναι ανοικτές, με την τιμή του μοντέλου να φθάνει φυσικά σε δυσθεώρητα επίπεδα, αφού στη γερμανική αγορά το κόστος του αγγίζει τα 330.820 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store