Νέο Aerokit Tubro για τις Porsche 911 Turbo και 911 Turbo S

Η Porsche Exclusive προσφέρει νέο αεροδυναμικό πακέτο Aerokit για τις 911 Turbo και 911 Turbo S, χαρίζοντάς τους ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και βελτίωση της σταθερότητας των αυτοκινήτων στις υψηλές ταχύτητες. To Aerokit περιλαμβάνει νέο σπόιλερ με πλευρικά πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένο πίσω κάλυμμα στον κινητήρα και πίσω σπόιλερ με ρυθμιζόμενη γωνία.

Για την εξέλιξη του Aerokit η Porsche έκανε πολλές δοκιμές στην αεροδυναμική σήραγγα στο Κέντρο Ανάπτυξης της φίρμας στο Weissach. O βασικός στόχος για την ανάπτυξή του ήταν η βελτίωση της δυναμικής οδήγησης με την περαιτέρω αύξηση της κάθετης δύναμης, διατηρώντας παράλληλα τον αεροδυναμικό συντελεστή. Για παράδειγμα οι αεροδυναμικές συνιστώσες του Aerokit Turbo δημιουργούν αυξημένη από 17 έως 26 κιλά στην επιλογή Speed setting και από 18 έως 150 κιλά στην Performance setting, στα 300 χλμ./ώρα.

Οι εν δυνάμει πελάτες μπορούν να παραγγείλουν μία από τις δύο επιλογές του Aerokit Turbo, στο χρώμα του αμαξώματος ή σε γυαλιστερό μαύρο. Η διάθεσή του γίνεται από το εργοστάσιο σε όλες τις 911 και 911 Turbo ή μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων. Το κόστος του Aerokit Turbo ανέρχεται στη Γερμανία στις 5.355 ευρώ (με Φ.Π.Α.) ή στις 4.879 ευρώ χωρίς βαφή και συναρμολόγηση.

Get it on Google Play Download on the App Store