Το νέο Opel Astra με αναζωογονητικό σύστημα AirWellness

Πολλά είναι τα στοιχεία που συμβάλουν στη δημιουργία αίσθησης ευεξίας στο εσωτερικό του νέου Opel Astra, μεταξύ των οποίων είναι και το σύστημα αρωματισμού καμπίνας AirWellness. Το σύστημα AirWellness εξελίχθηκε αποκλειστικά για το νέο Astra.

Ειδικοί του μάρκετινγκ και μηχανικοί της Opel και η Γαλλική εταιρία αρωματοποιίας Azur Fragrances δούλεψαν μαζί πάνω από ένα χρόνο. Επιλέχθηκαν αμέτρητα δείγματα, δοκιμάστηκαν και βελτιώθηκαν αλλεπάλληλες φορές μέχρις ότου οι ειδικοί καταλήξουν σε δύο αρώματα για το νέο Astra: Balancing Green Tea με χαλαρωτική επίδραση και το αναζωογονητικό Energizing Dark Wood. Το πλεονέκτημα για τους πελάτες του Astra: δεν χρειάζεται να αποφασίσουν υπέρ του ενός αρώματος, μπορούν γρήγορα και εύκολα να αλλάζουν τις ταμπλέτες αρωμάτων ανάλογα με τη διάθεσή τους.

Ενώ οι αρωματοποιοί ασχολούνταν με τη σύνθεση των αρωμάτων, οι μηχανικοί της Opel δημιουργούσαν το αντίστοιχο σύστημα. Το σύστημα τοποθετείται εύκολα στην κεντρική κονσόλα με τον αντάπτορα PowerFlex και γεμίζει με τις αρωματικές ταμπλέτες. Αφού θερμαίνεται ηλεκτρικά στα πέντε βολτ, στη συνέχεια διαχέει το άρωμα σε όλη την καμπίνα.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store