Νέο Opel Adam Rocks S 1.4 Turbo 150 hp με άγριες διαθέσεις!

Το πιο σπορτίφ, νέο Opel Adam Rocks S κάνει την πρώτη του εμφάνιση πριν την πρεμιέρα που θα γίνει Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ (AutoRAI, 17 – 26 Απριλίου). Όπως και το Adam S, έτσι και το μίνι crossover cabrio Adam Rocks S τροφοδοτείται με τον 1.4 turbo ECOTEC κινητήρα απόδοσης 150 ίππων, ο οποίος σε συνδυασμό με Start/Stop καταναλώνει 5,9 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 139 γρ./χλμ. CO2. Σε συνδυασμό με 6άρι κιβώτιο κοντής κλιμάκωσης επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,5 δλ., στα 80-120 χλμ./ώρα με 5η σε 7,9 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 210 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, εφοδιάζεται με χαμηλωμένη κατά 15 χλστ. ανάρτηση, με πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης, διαθέτει φαρδιά μετατρόχια (1.472 χλστ. εμπρός και 1.464 χλστ. πίσω) και το ESP μπορεί να απενεργοποιηθεί. Ο ειδικός σπορ εξοπλισμός του περιλαμβάνει εκτεταμένο κόψιμο πίσω προφυλακτήρα για την εντυπωσιακή απόληξη εξαγωγής και μεγάλη αεροτομή οροφής.

Το Adam Rocks S θα προσφέρεται συνολικά σε έντεκα αποχρώσεις αμαξώματος που συνδυάζονται με πέντε αποχρώσεις οροφής, ανάμεσά τους η νέα, ζωηρή ‘Red ‘n’ Roll’ που διατίθεται αποκλειστικά για τα μοντέλα S της οικογένειας ADAM. Προαιρετικά, το χρωματικό θέμα ‘Red ʼn‘ Roll‘ μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο και στο σπορ εσωτερικό ενώ προσθέτει μια ξεχωριστή νότα στο προαιρετικό δερμάτινο πακέτο με θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι.

Το Adam Rocks εφοδιάζεται με το προαιρετικό σύστημα Advanced Park Assist, το οποίο παρκάρει αυτόματα το αυτοκίνητο και συνοδεύεται πάντα από τη λειτουργία προειδοποίησης πλαϊνού τυφλού σημείου – Side Blind Spot Alert. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το σύστημα infotainment IntelliLink της Opel που φέρνει τον κόσμο των smartphones, με λειτουργικό Android και Apple iOS, μέσα στην καμπίνα.

Get it on Google Play Download on the App Store