Νέο Opel Vivaro σε πολλές εκδόσεις και με νέους ντίζελ 1.6 λτ.

Το νέο, δεύτερης γενιάς Opel Vivaro συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος με ανέσεις και στυλ επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι (όπως και το ομόσταυλο νέο Renault Trafic). Εξωτερικά κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα, τα ευμεγέθη φωτιστικά με την λεπίδα στο εσωτερικό τους και τα μικρά πίσω φανάρια.

Το νέο Vivaro θα διατίθεται σε διάφορες διατάξεις με δύο συνολικά μήκη και δύο ύψη, σε εκδόσεις panel van, Combi, crew van και λεωφορείου. Στην πραγματικότητα, το νέο Vivaro απαντά ακόμα καλύτερα στις ανάγκες μεταφορών από τον προκάτοχό του, αφού και στις δύο εκδόσεις μήκους – η πρώτη έχει μήκος περίπου 5 m, και η δεύτερη προσθέτει άλλα 40 cm – είναι σχεδόν 22 cm μακρύτερο, προσφέροντας έξτρα χώρο κάτι το οποίο γίνεται αντιληπτό και στο εσωτερικό, αλλά και νέες επιλογές μεταφοράς, ανέφικτες μέχρι πρότινος.

Την τροφοδοσία του αναλαμβάνουν δύο νέοι diesel κινητήρες, ο 1.6 CDTI και ο πιο προηγμένος 1.6 BiTurbo CDTI. Με ταυτόχρονη λειτουργία δύο υπερσυμπιεστών, ο κινητήρας αυτός συνδυάζει άριστες επιδόσεις με υψηλή οικονομία καυσίμου. Η κατανάλωση μικτού κύκλου με τις νέες μονάδες turbo diesel μειώνεται πάνω από ένα λίτρο, ενώ με τον BiTurbo πέφτει και κάτω από τα 6,0 λτ./100 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προηγμένες τεχνολογίες του Opel Vivaro και την ευέλικτη διάταξη του εσωτερικού του θα ακολουθήσουν σύντομα.

Get it on Google Play Download on the App Store