Νέο Opel Astra GTC 1.6 Turbo 200 hp

Από 24.150 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό

Το Opel Astra GTC διατίθεται με τον κινητήρα νέας γενιάς 1.6 ECOTEC Direct Injection Turbo με 200 hp, συμπληρώνοντας τη γκάμα βενζινοκινητήρων, ενώ η τιμή του μοντέλου στην έκδοση Sport ανέρχεται στην Ελλάδα στις 24.150 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, το νέο Opel Astra GTC 1.6 ECOTEC Direct Injection Turbo με 200 hp και 300 Nm ροπής (με overboost) αναπτύσσει τελική ταχύτητα 230 km/h, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα, καταναλώνει μόλις 6,6 λτ./100 χλμ. βενζίνη και εκπέμπει 154 γρ./χλμ. CO2.

Εκτός από το λανσάρισμα του 1.6 ECOTEC Direct Injection Turbo στην πιο ισχυρή του έκδοση, και του συστήματος infotainment IntelliLink σε όλα τα μοντέλα GTC, την άνοιξη του 2014 θα παρουσιαστεί επίσης ένα ειδικό μοντέλο GTC. Η Opel θα προσφέρει για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού το Astra GTC με ένα πακέτο εξοπλισμού στα πρότυπα του αυτοκινήτου το οποίο συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Αντοχής στο Nürburgring (VLN Endurance Championship).

Οι χαρακτηριστικές κίτρινες-μαύρες-γκρι αυτοκόλλητες λωρίδες προσθέτουν στην ξεχωριστή αυτή πρόταση την κατάλληλη αγωνιστική νότα. Η μαύρη μάσκα με τη μπάρα λογοτύπου δημιουργεί έντονη αντίθεση στο λευκό αμάξωμα, ενώ τα καλύμματα καθρεπτών σε απόχρωση μαύρου γραφίτη υπογραμμίζουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα. Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι το αγωνιστικό λογότυπο της Opel με τη μορφή ενός οδηγού αγώνων σε κίτρινο φόντο στις κολόνες Β. Το μοντέλο διατίθεται με όλη τη γκάμα κινητήρων και ισχύος – βενζίνης από 140 έως 200 hp και diesel από 130 έως 195 hp.

Get it on Google Play Download on the App Store