Αναβάθμιση για το «νορμάλ» Nissan GT-R

Βελτιωμένο σε ανάρτηση, εσωτερικό και αμάξωμα

Παράλληλα με την παρουσίαση του GT-R Nismo, η Nissan αποκαλύπτει και το αναβαθμισμένο GT-R, το οποίο φέρει αλλαγές στην ρύθμιση της ανάρτησης και στην σχεδίαση, καθώς και βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής. Ξεκινώντας από την ανάρτηση το κορυφαίο Nissan, προσφέρει ακόμα καλύτερη σταθερότητα και πρόσφυση μέσω της επαναρρύθμισης των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ, μειώθηκαν οι κραδασμοί που μεταφέρονται στο εσωτερικό και πλέον φοράει νέα λάστιχα Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT διαστάσεων 255/40 ZRF20 εμπρός και 285/35 ZRF20 πίσω. Βελτιωμένα με την σειρά τους είναι τα φρένα με πιο γραμμική απόδοση, ενώ το σύστημα διεύθυνσης έχει τελειοποιηθεί και συνδυάζει την απαιτούμενη ευελιξία με την εξαιρετική αίσθηση στις υψηλές ταχύτητες.

Εξωτερικά, το αναβαθμισμένο Nissan GT-R διακρίνεται από τους νέους προβολείς LED, τα φωτιστικά με τον προσαρμοζόμενο φωτισμό, τα ελαφρώς ανασχεδιασμένα πίσω φώτα και το νέο εικονιζόμενο χρώμα με την ονομασία «Gold Flake Red Pearl». Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις και χρωματικοί συνδυασμοί, που χαρίζουν ακόμα πιο σπορτίφ χαρακτήρα με πολυτελή εικόνα.

Τέλος, το δάπεδο του ανανεωμένου Nissan GT-R φέρει πρόσθετες ενισχύσεις, έχει βελτιωθεί η συναρμογή των επιμέρους τμημάτων και η ηχομόνωση, ενώ προαιρετικά προσφέρεται πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα.

Get it on Google Play Download on the App Store