Ανανεωμένο Nissan Micra Nismo

Το βελτιωτικό τμήμα Nismo ανέλαβε την αναβάθμιση και του ανανεωμένου Nissan Micra (March ονομάζεται σε Ασιατικές χώρες) και του χάρισε πολύ δυναμική εικόνα εξωτερικά και στο εσωτερικό, θυμίζοντάς μας το πολύ ευχάριστο Micra Challenge.

Το αμάξωμα του Nissan Micra Nismo φέρει νέους προφυλακτήρες με τον μπροστινό να διαθέτει μεγάλη εισαγωγή αέρα και σπόιλερ και τον πίσω να ενσωματώνει διαχύτη και την στρογγυλή ανοξείδωτη απόληξη της εξάτμισης. Στα μαρσπιέ έχουν προστεθεί «ποδιές», στο τελείωμα της οροφής υπάρχει αεροτομή, ενώ τη δυναμική του εμφάνιση συμπληρώνουν οι μαύρες-ασημί ζάντες των 16 ιντσών με ελαστικά 205/45 και η χαμηλωμένη ανάρτηση. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ τύπου μπάκετ καθίσματα, το επενδυμένο με δέρμα και αλκαντάρα τιμόνι, ο επιλογέας των ταχυτήτων με τις κόκκινες ραφές και το στροφόμετρο με το κόκκινο «δακτυλίδι».  

Για την κίνηση του Micra Nismo υπάρχει το 1.5 λίτρων βελτιωμένο μηχανικό σύνολο με 116 ίππους (από 99 ίππους) και 156 Nm ροπής, με μηχανικό 5τάχυτο ή CVT κιβώτιο X-TRONIC. Όσο για την τιμή του, στην Ιαπωνία κοστίζει 1.77 εκ. γιεν (13.860 ευρώ). Τι θα λέγατε λοιπόν για την αναβίωση του Micra Challenge και στην χώρα μας; 

Get it on Google Play Download on the App Store