Tο ανανεωμένο Nissan Micra για την Ευρώπη

Το ανανεωμένο Nissan Micra που προορίζεται για την αγορά της Ευρώπης παρουσιάζεται επίσημα και φέρει αρκετές αλλαγές κυρίως στην σχεδίαση. Εξωτερικά διακρίνεται από το ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματος, όπου στο μπροστινό άκρο αντικαταστάθηκαν τα οβάλ φωτιστικά σώματα με τριγωνικά (μάλλον θυμίζουν τα αντίστοιχα του Toyota Aygo), ενώ ο προφυλακτήρας με τη νέα πιο μεγάλη μάσκα και τον ευμεγέθη αεραγωγό απέκτησε περισσότερο δυναμική όψη.

Αντίστοιχες αλλαγές συναντώνται και πίσω, όπως είναι στο ανασχεδιασμένο κάλυμμα των φωτιστικών σωμάτων και στο διαφοροποιημένο προφυλακτήρα. Παράλληλα, μπορεί να εφοδιαστεί με νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου, πανοραμική γυάλινη οροφή και αισθητήρες παρκαρίσματος. Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Nissan Micra κυριαρχεί η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, η οποία θυμίζει την αντίστοιχη του νέου Nissan Note με την οθόνη αφής των 5,8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων NissanConnect.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν αλλαγές και εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο κινητήρα των 1.2 λίτρων ισχύος 80 ίππων (5,0 λτ./100 χλμ. κατανάλωση και 115 γρ./χλμ. CO2) και τον υπερτροφοδοτούμενο (με μηχανικό υπερσυμπιεστή) DIG-S των 98 ίππων με 95 γρ./χλμ. CO2 και 4,1 λτ./100 χλμ. κατανάλωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα μοντέλα της Nissan

Get it on Google Play Download on the App Store