Η BMW Hellas έτρεξε και χρονομέτρησε τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φετινός 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 35.000 σε αριθμό. Ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης, η BMW Hellas κάλυψε ακόμη μια φορά τις ανάγκες μετακίνησης των αγώνων με στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το πρωτοποριακό ηλεκτρικό BMW i3 που συνόδευε τους πρώτους δρομείς και η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer, εξοπλισμένη με το χρονόμετρο του αγώνα.   

Το παρόν έδωσε και πάλι η BMW Team – μια δυναμική ομάδα 107 μελών που συμμετείχε στους αγώνες δρόμου αποτελούμενη από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας. Την ομάδα προετοίμασε η κυρία Μαρία Πολύζου, Πρέσβειρα Μαραθωνίου Δρόμου, Προπονήτρια δρόμων αντοχής, Πρωταθλήτρια και κάτοχος του Ρεκόρ Ελλάδος στο Μαραθώνιο δρόμο (2:33:40), Φειδιππίδειος Άθλος Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα 524 χλμ. 

Για τη BMW Team και το Μαραθώνιο, ο Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας της BMW Hellas, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής δήλωσε: «Ο στόχος μας για τον επόμενο χρόνο είναι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι και να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στο έργο του ΣΕΓΑΣ προάγοντας το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια και τη συνεχή βελτίωση. Η αντοχή, η σωστή διαχείριση της σωματικής ενέργειας, η προσήλωση στο στόχο, η επίτευξή του και η ικανότητα να ξεπερνάμε τον εαυτό μας είναι οι βασικές αρχές του Μαραθωνίου. Οι ίδιες αρχές είναι άξονες της στρατηγικής Efficient Dynamics του BMW Group: επιδόσεις, βιωσιμότητα, συνεχής εξέλιξη και μέγιστη απόδοση». 

Με την ολοκλήρωση των αγώνων δρόμου, οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι του Μαραθωνίου είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε στατικό «Ποδηλατικό Μαραθώνιο» στο περίπτερο της BMW Hellas στο Χωριό των Χορηγών. Κάνοντας ποδήλατο,  συγκέντρωσαν χιλιόμετρα για να να στηρίξουν την προετοιμασία νέων αθλητών που θα επιλεγούν από τους διακριθέντες των Αγώνων Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε πόλεις της Ελλάδας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 131 χιλιόμετρα, αριθμός που αντιστοιχεί σε περισσότερους από τρεις Μαραθώνιους και που δείχνει τη διάθεση για συμμετοχή και την ομαδικότητα που μεταδίδει αυτή η σημαντική αθλητική διοργάνωση.

Get it on Google Play Download on the App Store