Το επαγγελματικό Toyota YarisVan




Το πολύ δημοφιλές Toyota Yaris αποκτά για πρώτη φορά και επαγγελματική έκδοση, το YarisVan, αποτελώντας μια ιδανική λύση για αστικές μεταφορές, χάρη στην ευελιξία που του δίνουν οι μικρές του διαστάσεις. Το YarisVan βασίζεται στο 3θυρο Yaris, με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχει πίσω πλευρικά παράθυρα.

Το επαγγελματικό Yaris διατίθεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.4D-4D turbodiesel, με τεχνολογία common-rail, ο οποίος συνδυάζει τις πολύ καλές επιδόσεις με την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Πιο αναλυτικά, ο diesel των 1.4 λίτρων αποδίδει 90 ίππους στις 3.800 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 205 Nm στις 1.800-2.800 σ.α.λ., ενώ η κατανάλωση καυσίμου ανέρχεται στα 4.2 λτ./100 χλμ.

Παρά τις μικρές εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος 3,8 μ.), το YarisVan εξασφαλίζει αποθηκευτικό χώρο 1.100 λίτρων με μεγάλο άνοιγμα της πίσω πόρτας για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση. Επιπλέον εξοπλίζεται με ειδικό μεταλλικό διαχωριστικό καμπίνας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τους επιβαίνοντες, δίχως να περιορίζει σημαντικά την ορατότητα προς τα πίσω, αλλά και με ειδική αντιολισθητική μοκέτα στον χώρο φόρτωσης.

Το YarisVan εξοπλίζεται με αερόσακους, οδηγού, συνοδηγού και πλευρικούς, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ύψος, air condition, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ράδιο CD με χειριστήρια στο τιμόνι κ.α., στην τιμή των 14.570 ευρώ (με απόσυρση). 

Get it on Google Play Download on the App Store