1η η Mercedes SLS AMG GT3 στο 24h Nurburgring

Μόλις πριν από λίγα λεπτά έπεσε η καρό σημαία του τερματισμού του 24ωρου αγώνα του Nurburgring, ο οποίος ολοκληρώθηκε με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Νικήτρια στέφθηκε η Mercedes SLS AMG GT3 με το Νο 9 της γερμανικής ομάδας Black Falcon και με οδηγούς τους Bernd Schneider, Jeroen Bleekemolen, Sean Edwards και Nicki Thiim.

Στη δεύτερη θέση τοποθετήθηκε (στην SP9 GT3 κατηγορία) η BMW Z4 M GT3, της ομάδας BMW Sports Trophy Team Marc VDS με το Νο 25 και οδηγούς τους Martin, Piccini, Buurman, Göransso, ενώ και την τρίτη θέση κατέκτησε Mercedes και πιο συγκεκριμένα η SLS AMG GT3 με το Νο 22 και οδηγούς τους Graf, Jäger, Seyffarth, Bastian.

Στην κατηγορία SP7 πρώτη βρέθηκε η Porsche 911 GT3 με το Νο 18 (7η τελικής κατάταξης) της ομάδας Manthey Racing, ενώ στην κατηγορία SP8 νίκησε η Chevrolet Corvette με το Νο 81 (21η στην συνολική κατάταξη).

Ο 41ος 24ωρος αγώνας του Nurburgring επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά ως ένας από τους πιο δύσκολους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κόκκινη σημαία είχε βγει για περίπου πέντε ώρες και τριάντα λεπτά στον αγώνας προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση αλλά και σύγχυση σε ομάδες και οδηγούς.    

Get it on Google Play Download on the App Store