Mitsubishi Concept XR-PHEV EVOLUTION Vision Gran Turismo (+video)

Ένα νέο πρωτότυπο σπορ αυτοκίνητο αναπτύχθηκε για το Gran Tursismo 6, το οποίο αυτή την φορά προέρχεται από την Mitsubishi και είναι το Concept XR-PHEV EVOLUTION Vision Gran Turismo, ενώ η εμφάνισή του ακολουθεί τα βασικά πρότυπα του Mitsubishi Concept XR-PHEV, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο το 2013. Στην ανάπτυξη αυτού του ειδικού πρωτότυπου μοντέλου, συνέβαλαν οι Ομάδες Σχεδίασης της Mitsubishi Motors, καθώς και η Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης Προηγμένων Οχημάτων και η Ομάδα Ανάπτυξης Αεροδυναμικής Μηχανικής, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία που εφαρμόζεται για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη πραγματικών οχημάτων μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Το εικονικό πλαστικό του αμάξωμα με ενίσχυση από ανθρακονήματα (CFRP) μειώνει το βάρος και συμβάλλει σημαντικά στην ευελιξία του οχήματος, ενώ η αεροδυναμική πίεση που δημιουργείται από το αεροδυναμικό σχήμα των σπόιλερ εμπρός και πίσω παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις στις στροφές.

Με χρήση προηγμένης τεχνολογίας ανάπτυξης από το σύστημα Plug-in Hybrid EV, η δύναμη του μοτέρ και η ισχυρή ροπή του κινητήρα μεταδίδονται και στους 4 τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Οι οδηγικές επιδόσεις ελέγχονται με ακρίβεια μέσω του συστήματος ελέγχου δυναμικής οχήματος S-AWC, το οποίο κατανέμει με βέλτιστο τρόπο τη ροπή και στους 4 τροχούς με τις ζάντες των 20 ιντσών, δημιουργώντας χαρακτηριστικό χειρισμό, γεγονός που επιτρέπει στον οδηγό να κινηθεί όπως εκείνος επιθυμεί. 

Get it on Google Play Download on the App Store