Αποκαλυπτήρια για τη νέα Mercedes S-Class

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Mercedes S-Class χωρίς κανένα ίχνος καμουφλάζ, αρκετές μέρες πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, στις 15 Μαΐου. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες του αμαξώματος, που προέρχονται από το blog του Chis Doane Automotive, η νέα ναυαρχίδα της Mercedes είναι πιο κομψή και δυναμική από ποτέ άλλοτε. Το μακρύ εμπρός της μέρος με το χαμηλό ρύγχος, τους μεγάλους αεραγωγούς, το χυτό και σφηνοειδές της προφίλ και το σχετικά κοντό πίσω καπό (συγκριτικά με το εμπρός) σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά φώτα LED συνθέτουν την πιο όμορφη S-Class που έχει ποτέ παρουσιαστεί, αφού καταφέρνει και είναι επιβλητική αλλά όχι… άχαρη.    

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια είναι διάχυτη σε κάθε σημείο και ο LED φωτισμός το κάνει να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Οι VIP επιβάτες της νέας S-Class απολαμβάνουν κάθε δυνατή άνεση, όπως είναι τα ανακλινόμενα πίσω καθίσματα με το υποπόδιο, οι οθόνης των 12,3 ιντσών και πολλά ακόμα στοιχεία για τα οποία η Mercedes δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση. 

Η ολοκαίνουργια S-Class W222 θα φέρει καινοτόμες τεχνολογίες, θα εφοδιάζεται με 6 κινητήρες και με δύο τύπου αμαξώματα, με το κοντό μεταξόνιο και το μακρύ (μεγαλύτερο κατά 13 εκατοστά). Μεταξύ των νέων τεχνολογιών είναι το σύστημα Magic Body Control που ανιχνεύει τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και ρυθμίσει αναλόγως την ανάρτηση. Επιπλέον θα εξοπλίζεται με φώτα πορείας LED που θα αποτελούνται από 190 λυχνίες, σύστημα που θα αναγνωρίζει πιθανά εμπόδια μετά από μια στροφή κ.α.  

Get it on Google Play Download on the App Store