Νέα Mercedes C-Class L με μακρύτερο μεταξόνιο 2,92 μέτρων!

Η νέα Mercedes C-Class αποκτά μία νέα έκδοση την “L” με μακρύτερο κατά 80 χιλιοστά μεταξόνιο, το οποίο φτάνει τα 2.920 χιλιοστά (ενδεικτικά η E-Class έχει 2.874 χλστ.) και με το μήκος του αυτοκινήτου να αγγίζει τα 4.766 χιλιοστά. Εξωτερικά εκτός από τις μεγαλύτερες πίσω πόρτες δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά συγκριτικά με την πιο κοντή C-Class, ενώ το μακρύτερο μεταξόνιο δεν αλλοιώνει τη δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου. Η Mercedes C-Class L θα είναι διαθέσιμη στην πιο κλασική έκδοση Sedan και στην πιο σπορτίφ Sport Sedan, η οποία εφοδιάζεται με εξωτερικό πακέτο AMG.

Τα 80 επιπλέον χιλιοστά στο μεταξόνιο πρόσθεσαν επιπλέον χώρο για τα πόδια των πίσω φιλοξενούμενων, κάτι που άλλωστε είναι ευδιάκριτο και από την φωτογραφία, ενώ διευκολύνθηκε περαιτέρω η είσοδος και έξοδος από το πίσω τμήμα της καμπίνας. Επιπλέον το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί ηλεκτρικά από τον πίσω επιβάτη εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερη άνεση.

Όσον αφορά στους κινητήρες, η γκάμα θα περιλαμβάνει τα μηχανικά σύνολα με απόδοση από 156 έως 367 ίππους. Τέλος, η νέα Mercedes C-Class L προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, όπου και θα κατασκευάζεται.

Get it on Google Play Download on the App Store