Ετοιμάζεται μακρύτερη νέα Mercedes C-Class

Μπορεί η νέα Mercedes C-Class να μην έχει κάνει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο της μπροστά σε κοινό (θα τη δούμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις 13/1), ωστόσο ήδη ετοιμάζονται νέες εκδόσεις αμαξώματός της. Μια από αυτές, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, θα είναι και η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο, στα πρότυπα των αντίστοιχων εκδόσεων του Audi A4 και της BMW Σειρά 3. Η νέα αυτή έκδοση, θα απευθυνθεί αποκλειστικά και μόνο στην αγορά της Κίνας, εκεί όπου υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για αυτές τις εκδοχές αμαξώματος.

Η μακρύτερη έκδοση της νέας Mercedes C-Class θα αυξήσει σημαντικά το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, ξεπερνώντας μάλιστα αυτόν που προσφέρει η μεγαλύτερη E-Class. Αναμένεται δε να προσφέρονται περισσότερες ευκολίες για τους πίσω επιβάτες, όπως ειδικές οθόνες για το Σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, πρίζες παροχής ρεύματος και θύρες συνδεσιμότητας και ακουστικών.

Η κατασκευή της νέας C-Class με μακρύ μεταξόνιο θα γίνεται αποκλειστικά στην Κίνα και η έκδοση αυτή, δεν θα εξάγεται σε άλλη αγορά. Το λανσάρισμά της θα γίνει μέσα στο Β’ Εξάμηνο του 2014 και αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια της Mercedes να ανταγωνιστεί τις Audi και BMW στην Κίνα, οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store