Mercedes GLA Edition 1 από τα τέλη Νοέμβρη

Η Mercedes θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για την ειδική έκδοση του νέου SUV μοντέλου της GLA Edition 1 στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ το λανσάρισμά του θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2014. Η Mercedes GLA Edition 1 διαθέτει αποκλειστικά στοιχεία στον εξοπλισμό της όπως είναι εξωτερικά οι 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου AMG, τα bi-xenon φωτιστικά σώματα, η ασημί ποδιές και ράγες οροφής, η μαύρη μάσκα με επενδύσεις χρωμίου, τα μαύρα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, τα φιμέ πίσω κρύσταλλα και τα λογότυπα «Editon 1» στα εμπρός φτερά. Τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος θα είναι τα cirrus white, orient brown metallic, mountain grey metallic και design mango mountain grey (από το φθινόπωρο του 2013).

Πολλές αποκλειστικές λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό οι οποίες είναι οι εξής: Δίχρωμο σαλόνι με δέρμα – ύφασμα σε καφέ τόνους, τριών ακτινών σπορ τιμόνι, ανοξείδωτα πεντάλ, επενδύσεις αλουμινίου, αεραγωγοί με χρωμιωμένους δακτυλίους, μαύρη επένδυση οροφής και το πακέτο «Light and Sight», που περιλαμβάνει αισθητήρες φωτός και βροχής και ειδικό φωτισμό καμπίνας.

Όσον αφορά στην γκάμα των κινητήρων της GLA, θα είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις βενζίνης με απόδοση από 156 (1.6 λτ. GLA 200) έως 211 ίππους (2.0 λτ. GLA 250) και οι ντίζελ GLA 200 CDI (136 hp) και GLA 220 CDI (170 hp) με το μεγάλο μοτέρ των 2.2 λίτρων.

Get it on Google Play Download on the App Store