Mercedes SLK 200 Radar Safety Edition

Η Mercedes λανσάρισε στην Ιαπωνία την ειδική έκδοση (μόλις 100 αντίτυπα) SLK 200 Radar Safety Edition με τον πολύ πλούσιο εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας, σε ένα χρώμα, το Polar White. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται -εκτός άλλων- η πανοραμική οροφή Magic Sky Control, το αισθητικό πακέτο AMG με πιο σπορτίφ προφυλακτήρες, πλαϊνά μαρσπιέ, ζάντες AMG 18 ιντσών και ενισχυμένα φρένα, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί το δερμάτινο σαλόνι με το βαθύ κόκκινο χρώμα.

Η SLK 200 Radar Safety Edition, όπως αναφέρει και η ονομασία της εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το Active Blind Spot Assist (ενεργή υποβοήθηση νεκρού σημείου), το Lane Keeping Assist (υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας), το Brake Assist Plus (σύστημα υποβοήθησης πέδησης) και το Distronic Plus (σύστημα διατήρησης απόστασης και ταχύτητας).

Από μηχανικής πλευράς δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι εφοδιάζεται με τον 1.8 λίτρων turbo κινητήρα των 184 ίππων και 270 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 7,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 240 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store