Η Mercedes GLA στην «Κοιλάδα του Θανάτου»

Ο πρόεδρος της Mercedes USA, Steve Cannon δημοσίευσε μέσω Twitter δύο εικόνες νέων μοντέλων της Mercedes που δοκιμάζονται στις αντίξοες καιρικές συνθήκες της Κοιλάδας του Θανάτου.

Ξεκινώντας από την GLA, για την οποία έχουμε πάρει μια πρώτη εικόνα μέσω της πρωτότυπης GLA Concept, θα κάνει πρεμιέρα σε μορφή παραγωγής σε λίγες εβδομάδες στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το αντίπαλο δέος των BMW X1 (διακρίνεται μάλιστα πίσω από την καμουφλαρισμένη GLA) και Audi Q3, βασίζεται στην A-Class και αναμένεται να εφοδιάζεται με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπως είναι οι αρχικοί των 1.6 λίτρων με 122 και 156 ίππων (βενζίνης) και ο 1.5 ντίζελ των 109 ίππων, αλλά και ο ισχυρότερος 2.0 λίτρων βενζίνης των 211 ίππων.

Παράλληλα με την GLA δοκιμάζεται και η S-Class Coupe, για την οποία ο Steve Cannon επιβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι η ονομασία της και όχι CL, ενώ αναφέρει ότι είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο με κομψή σχεδίαση και απαλές ρέουσες καμπύλες επιφάνειες. Η S-Class Coupe θα τροφοδοτείται με τον 3.0 λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα των 333 ίππων, τον V8 των 4.7 λίτρων με 455 ίππους και τον V8 των 5.5 λίτρων με 585 ίππους. 

Get it on Google Play Download on the App Store