Έτσι θα μοιάζει η νέα Mercedes A-Class

Το 2018 θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό όπως φαίνεται για την Mercedes-Benz καθώς θα γίνουν μέσα στην χρονιά αρκετά νέα λανσαρίσματα, με την αρχή να κάνει η νέα G-Class και σημαντικότερο όλων ίσως, αυτό της νέας A-Class. Ας δούμε σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες πως θα μοιάζει όταν αποκαλυφθεί.

Δείτε ακόμη: Κάθε πότε αγοράζουν νέο αυτοκίνητο οι Έλληνες;

Η Mercedes W177, όπως είναι η κωδική ονομασία της επόμενης γενιάς της A-Class, η οποία θα κάνει πρεμιέρα όπως προείπαμε μέσα στο 2018, θα έχει όπως φαίνεται και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, μία εξολοκλήρου νέα εμφάνιση.

Κάτι που πιστοποίησαν εξάλλου και οι επίσημες φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια η Mercedes από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και τις οποίες μπορείτε να τις δείτε εδώ. Για την εμφάνισή της δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πλέον, καθώς θεωρούμε δεδομένο πως θα είναι πολύ κοντά σε αυτήν του αυτοκινήτου που βλέπουμε πιο πάνω.

Κάτω από το νέο αμάξωμά της όμως, η νέα μικρομεσαία Mercedes θα έχει συνολικά  πέντε κινητήρες βενζίνης συν δύο των πιο σπορ εκδόσεων A 35 και A 45 και τέσσερις ντίζελ. Παράλληλα, αναμένεται να δούμε και υβριδική έκδοση. Στους κινητήρες πετρελαίου βασική έκδοση θα είναι και πάλι η A 160 d με τον 1.5 λτ. dCi της Renault.

Διαβάστε επίσης: Η BMW μας δείχνει τη νέα M5 με το πλάι… (+video)

Στη βάση των μηχανικών συνόλων βενζίνης θα δούμε το νέο 4κύλινδρο turbo, άμεσου ψεκασμού 1.3 TCe, ο οποίος εξελίχθηκε από την Renault σε συνεργασία με την Daimler και διαθέτει τρία επίπεδα ισχύος με 115, 140 και 160 ίππους. Όσο για την κορυφαία A 45 θα αποδίδει 400 ίππους και θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία. Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για αυτήν μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store