Νέα εικόνα του Mercedes-AMG Project One των 1.000 ίππων

Η Mercedes έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser του πολυαναμενόμενου Project One, του νέου της υπέρ-αυτοκινήτου των 1.000 ίππων, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα σε πρωτότυπη, αλλά πολύ κοντά στην παραγωγή μορφή, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σε 11 ημέρες από σήμερα.


Στα λίγα στοιχεία που συνοδεύει η γερμανική εταιρεία τη φωτογραφία της αναφέρει κάποια από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που γνωρίζαμε για το Project One, ότι δηλαδή θα είναι αποκλειστικά διθέσιο, θα φέρει υβριδικό σύστημα κίνησης από τη Φόρμουλα 1, ενώ η ισχύς του θα βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τους 1.000 ίππους, εξασφαλίζοντας τελική ταχύτητα 350 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμα: Ποιες είναι οι πιο δυνατές Mercedes της ελληνικής αγοράς;

Σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή του, η teaser εικόνα μας προετοιμάζει για κάτι το πολύ εντυπωσιακό, με αγωνιστικού τύπου σχεδίαση και οροφή που ενσωματώνει και το χαρακτηριστικό αεραγωγό, αλλά και με ιδιαίτερα τονισμένους θόλους τροχών, στο εμπρόσθιο άκρο των οποίων βρίσκονται τα μακρόστενα φώτα.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο υπεραυτοκίνητο της Mercedes θα γνωρίζουμε σύντομα, όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα από την εταιρεία στη Φρανκφούρτη. Η παραγωγή του, με βάση πρόσφατες πληροφορίες, αναμένεται να βρίσκεται μόνο στις 275 μονάδες, οι οποίες έχουν ήδη πουληθεί. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Mercedes-Maybach 6 Cabriolet με 750 “πράσινα” άλογα


Get it on Google Play Download on the App Store