Mazda MX-5 RS με εργοστασιακό tuning και τιμή έκπληξη

Η Mazda λανσάρει στην Ιαπωνία την πιο σπορ έκδοση του MX-5 RS, το οποίο εστιάζει στην ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση μέσω των αλλαγών στο στήσιμο και όχι με αύξηση της ισχύος. Το εν λόγω μοντέλο εφοδιάζεται με αμορτισέρ της Bilstein, με μεγαλύτερα φρένα, μπάρα θόλων στον εμπρός άξονα και νέα εισαγωγή στον κινητήρα για βελτιωμένο ήχο.

To Mazda MX-5 RS εφοδιάζεται με τον άμεσου ψεκασμού, ατμοσφαιρικό κινητήρα SKYACTIV-G 1.5 λτ. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 131 ίππους και 151 Nm ροπής και επιταχύνει το ελαφρύ roadster των 1.040 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,3 δευτερόλεπτα.

Εκτός από τις μηχανικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνει και αισθητικές που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του, όπως είναι τα τύπου μπάκετ θερμαινόμενα καθίσματα της Recaro με δέρμα – αλκαντάρα και κόκκινες ρίγες και οι μαύρες ζάντες. Επίσης, εφοδιάζεται με υψηλής απόδοσης φωτιστικά σώματα εμπρός, με σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, με σύστημα προειδοποίησης των τυφλών γωνιών και με ηχοσύστημα της Bose με 9 ηχεία.

Όσο για την τιμή του αυθεντικού αυτού roadster κρατηθείτε: Στην Ιαπωνία πωλείται έναντι του ποσού των 3.196.800 γιεν, τα οποία ισοδυναμούν με σχεδόν 23.800 ευρώ!.

Get it on Google Play Download on the App Store