Νέο Mazda2 με στιλ και οικονομία

Το νέο Mazda2 που αναμένεται στην Ευρώπη το 2014 αποτελεί άλλο ένα δείγμα γραφής της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας KODO της εταιρείας και όπως φαίνεται από την μια και μοναδική φωτογραφία του που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και προέρχεται από το Ιαπωνικό περιοδικό Minkara, είναι εντυπωσιακό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Οι σχεδιαστικοί δεσμοί του με το Mazda3 είναι κάτι παραπάνω από ορατές κυρίως όσον αφορά στα φωτιστικά σώματα και την εμπρόσθια ευμεγέθη μάσκα, ωστόσο το πιο κόμπακτ διαστάσεων αμάξωμα του Mazda2 δεν είναι τόσο μυώδες διαθέτοντας περισσότερες καμπύλες.

Η Mazda όπως και στα υπόλοιπα νέα μοντέλα της υιοθετεί και στο νέο Mazda2 την τεχνολογία SKYACTIV στο θέμα κινητήρων, με το νέο μικρό της μοντέλο να εφοδιάζεται με κινητήρες 1.3 και 1.5 λίτρων με απόδοση 85 και 100 ίππους αντίστοιχα, που διακρίνονται και οι δυο για τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και κατανάλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται αρκετά πριν την επίσημη πρεμιέρα του Mazda2 που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2014.

Get it on Google Play Download on the App Store