Μόλις πέντε οι Lamborghini Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan (+video)

Η Lamborghini γιορτάζει μισό αιώνα πωλήσεων στην Ιαπωνία δημιουργώντας την Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan η οποία θα παραχθεί μόλις σε πέντε κομμάτια. Ο λόγος είναι απλός καθώς η ιταλική φίρμα εμπνέεται από τα ισάριθμα στοιχεία της φύσης της ιαπωνικής κουλτούρας (γη, αέρας, φωτιά, νερό, ουρανός).

Διαβάστε ακόμα: Lamborghini Aventador S με 740 PS και τετραδιεύθυνση

Η Lamborghini Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των τμημάτων Ad Personam και Centro Stile. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την έκδοση που είναι αφιερωμένη στο νερό η οποία για να αποκτήσει αυτό το χρώμα χρειάστηκε 10 τεχνίτες και περισσότερες από 170 ώρες εργασίας.

Στο εσωτερικό η ειδική αυτή έκδοση συνδυάζει δέρμα Nero Ade με αλκαντάρα Cosmus σε μαύρη απόχρωση. Αρκετές και οι λεπτομέρειες φυσικά στο μπλε χρώμα ενώ ανάμεσα από τα καθίσματα υπάρχει το σύμβολο του νερού σε ειδικό εξάγωνο σήμα.

Δείτε ακόμα: Νέα Lamborghini Centenario Roadster με 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα!

Η Lamborghini Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan παρουσιάστηκε επίσημα στο Lamborghini Day Concours d’Élégance στο Τόκιο όπου περισσότερα από 50 μοντέλα της φίρμας με έμβλημα τον ταύρο όπως Miura, Diablo και Countach συμμετείχαν για το βραβείο του “Best of Show”.

Get it on Google Play Download on the App Store