Έρχεται η ανανεωμένη Aventador στις αρχές του 2017

Ουσιαστικά πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της δημοφιλούς Lamborghini Aventador, η οποία κυκλοφορεί από το 2011 και όπως είναι λογικό καιρός ήταν να ανανεωθεί.

Όπως φαίνεται λοιπόν από τις εικόνες, υπάρχουν κάποιες αεροδυναμικές αλλαγές οι οποίες κάνουν και το αυτοκίνητο πιο επιθετικό σε εμφάνιση, ενώ αν πιστέψουμε τις εικόνες τότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά στοιχεία από τη SuperVeloce, όπως για παράδειγμα οι εισαγωγές αέρα και ο αεροδυναμικός διαχύτης πίσω.

 

Δείτε επίσης: Έριξε τη Ferrari του σε κουρείο

Φυσικά θεωρείται δεδομένο πως το supercarτης ιταλίκης μάρκας θα έχει και νέο κάλυμμα κινητήρα. Παρόλα αυτά η σημαντικότερη αλλαγή βρίσκεται στο πίσω μέρος, καθώς εκεί συναντάμε την κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση, με τραπεζοειδή σχεδιασμό και τρεις απολήξεις.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη της ανανεωμένης Lamborghini Aventador, δεν αναμένουμε δραματικές αλλαγές. Θα εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα 6.5 λτ. V12 ο οποίος θα έχει ελαφρώς αυξημένη ιπποδύναμη, ενώ πληροφορίες λένε πως το μοτέρ θα έχει νέο μπλοκ.

Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή λίγες ακόμη εβδομάδες, προκειμένου να δούμε και επισήμως την ανανεωμένη Lamborghini Aventador και τι νέο θα μας φέρει σχεδιαστικά και όχι μόνο.

Get it on Google Play Download on the App Store