Νέο σπορτίφ Hyundai HB20 R spec με 128 ίππους

Η Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο μικρό μοντέλο της HB20 μαζί με τη νέα σπορτίφ έκδοση HB20 R spec, η οποία εξελίχθηκε ειδικά για την αγορά της Βραζιλίας, όπου παράλληλα διατίθεται το crossover ΗΒ20Χ και το σεντάν HB20S. 

Εξωτερικά ξεχωρίζει από τις νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τη νέα εξαγωνική μάσκα μα το λογότυπο R spec, την χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και τους μαύρες καθρέπτες και χειρολαβές των θυρών.

Στο εσωτερικό, σπορτίφ χαρακτηριστικά προσθέτουν τα κόκκινου χρώματος διακοσμητικά, οι επενδύσεις από δέρμα στο τιμόνι και επιλογέα των ταχυτήτων με τις κόκκινες ραφές, τα αλουμινένια πεντάλ και τα κόκκινα ένθετα στα καθίσματα με το λογότυπο R spec.

Για την κίνηση του Hyundai HB20 R spec φροντίζει ο 1.6 λτ. κινητήρας ισχύος 128 ίππων και 162 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο 4άρι και προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,3 δευτερόλεπτα (11,0 δλ. με το αυτόματο).

Η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο αναμένεται να είναι χαμηλότερη των 60.000 ρεάλ Βραζιλίας (13.350 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store