Honda Civic Coupe Type R 2.0 VTEC Turbo είναι πολύ «καυτό»

Στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Honda είχε τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με την παρουσίαση του πολύ δυναμικού σχεδίαστικά Civic Concept με το κουπέ αμάξωμα. Το αυτοκίνητο παραγωγής τόσο σε κουπέ όσο και σε σεντάν θα λανσαριστεί στις Η.Π.Α. το ερχόμενο Φθινόπωρο, όμως στην Ευρώπη για ακόμα μια φορά μάλλον δεν θα διατεθεί.

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές από το φόρουμ CivicX χρησιμοποίησαν ως βάση το πρωτότυπο Civic Coupe, ενώ σε συνδυασμό με κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δημιούργησαν το αυτοκίνητο παραγωγής μέσω ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων. Άλλωστε τα πρωτότυπα μοντέλα της Honda δείχνουν -στην πλειοψηφία- πως θα είναι τα πραγματικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν.

Το νέο Civic Coupe θα τροφοδοτείται και με ένα νέο άμεσου ψεκασμού κινητήρα 1.5 VTEC Turbo, συνδυασμένο με κοντό 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή με CVT. Παράλληλα, πολύ πιθανό είναι να κάνει την εμφάνισή της και έκδοση Type R, η οποία θα εφοδιάζεται με τον 2λιτρο VTEC Turbo μηχανικό σύνολο του νέου Ευρωπαϊκού Civic Type R.

Get it on Google Play Download on the App Store