Πρώτες φωτογραφίες του νέου Honda Civic Type R παραγωγής

Μετά το teaser video που παρουσίασε η Honda πριν από λίγες μέρες για το νέο κορυφαίο μικρομεσαίο της μοντέλο CivicType R, σήμερα αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες με λεπτομέρειες από το αμάξωμα και το εσωτερικό του. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε η Ιαπωνική μάρκα στην αεροδυναμική του, προκειμένου να προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες μέσω και των κάθετων δυνάμεων που θα ασκούνται στο αμάξωμα.

Αεροδυναμικά βοηθήματα εξασφαλίζουν εντελώς επίπεδη ροή αέρα κάτω από το αυτοκίνητο και συνδυάζεται με πίσω διαχύτη για τη βελτιστοποίηση της κάθετης δύναμης. Πρόσθετα μια πίσω πτέρυγα εκτός από αισθητική αναβάθμιση προσφέρει ισχυρή πρόσθετη αεροδυναμική πίεση. Επιπλέον, το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και οι βαθιές πλαϊνές ποδιές διαχειρίζονται την ροή του αέρα για μείωση της άνωσης.

Το νέο CivicType R εφοδιάζεται με υψηλής απόδοσης και ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητο φρένα της Brembo, τα οποία είναι τρυπητά, διαμέτρου 350 χλστ. και με 4πίστονες δαγκάνες. Επίσης ο ειδικός σχεδιασμός των αεραγωγών στον εμπρός προφυλακτήρα προσφέρει την κατάλληλη ψύξη για τα φρένα και τον κινητήρα. Νέες μαύρες ζάντες 19 ιντσών ενισχύουν περαιτέρω τον σπορ σχεδιασμό του αυτοκινήτου.

Τέλος, από πλευράς επιδόσεων αναφέρεται ότι ο 2.0 λτ. άμεσου ψεκασμού VTEC TURBO κινητήρας επιτρέπει στο αυτοκίνητο τελική ταχύτητα της τάξεως των 270 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store