Ανανέωση για το Honda Jazz

Το τελευταίο διάστημα είδαμε αρκετές φορές εικόνες από την ανανεωμένη έκδοση του Honda Jazz, οι οποίες όμως ήταν κακής ποιότητας και δεν μας άφηναν να δούμε με λεπτομέρεια τις αλλαγές του. Παρόλα αυτά, εδώ έχουμε διαρροή επίσημων εικόνων, που δείχνουν τα πάντα.

Και όπως πλέον φαίνεται ξεκάθαρα από τις εικόνες, έχουμε να κάνουμε με αλλαγές περιορισμένης έκτασης. Κάτι που εξάλλου συνηθίζεται στις ανανεώσεις μοντέλων από τις εταιρείες.

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Honda Jazz διαθέτει ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα, διαφοροποιημένους προφυλακτήρες και νέα σχέδια ζαντών, ενώ υπάρχει προσθήκη χρωμιομένων επιφανειών σε μεγαλύτερο βαθμό. Κάποιες λεπτομέρεις σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα καθώς και η πλουσιότερη παλέτα χρωμάτων συνθέτουν το παζλ των εξωτερικών αλλαγών.

Από την άλλη, στο εσωτερικό η φωτογραφία αν και δεν μας αφήνει να δούμε το ταμπλό, διακρίνουμε νέες επενδύσεις, και νέο σύστημα πολυμέσων, το οποίο συνοδεύεται και πάλι από οθόνη αφής.

Μηχανικά, προς το παρόν δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση, παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχουμε κάποια αλλαγή στην γκάμα των μοτέρ, παρά μόνο ίσως στο setupτης ανάρτησης. Περισσότερα θα μάθουμε με την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης:

Εκπτώσεις Honda έως 2.950 ευρώ και επιπλέον δώρα

Βελτίωση με 225 άλογα για το νέο Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo (+video)

Απίθανο Honda S2000 με μοτέρ από NSX (+videos)

Get it on Google Play Download on the App Store