Θρίλερ με την πτώση του αεροπλάνου της EgyptAir

Την έκρηξη βόμβας θεωρούν ως την πιθανότερη αιτία για τη συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir Αμερικανοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ αυτή την ώρα πλωτά μέσα της Αιγύπτου κατευθύνονται προς το σημείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Al Arabiya, ελληνική φρεγάτα εντόπισε δύο πτώματα νότια της Μεσογείου, ενώ νωρίτερα, 230 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Κρήτης εντοπίστηκαν συντρίμμια από την άτρακτο του αεροπλάνου της EgyptAir που συνετρίβη τα ξημερώματα στη Μεσόγειο, σύμφωνα με την ΕΡΤ .

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, επικαλούμενη το δίκτυο Al Arabiya, εκτός από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους της Egyptair βρέθηκαν και δύο πτώματα από ελληνική φρεγάτα νότια της Μεσογείου τα οποία δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συντρίμμια του αεροπλάνου της EgyptAir βρέθηκαν 230 ναυτικά μίλια δυτικά της Κρήτης. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως βρέθηκαν τόσο μακριά από το σημείο όπου χάθηκε το στίγμα. Η απόσταση είναι 100 ναυτικά μίλια και δεν μπορεί ακόμη να εξηγηθεί πως βρέθηκαν εκεί συντρίμμα, πιο δυτικά δηλαδή ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι βοριάδες.

Reuters: Βρέθηκαν κομμάτια πλαστικού

Σύμφωνα με το Reuters, ελληνική φρεγάτα που συμμετείχε στις έρευνες για το χαμένο αεροσκάφος εντόπισε δυο μεγάλα πλαστικά αντικείμενα να επιπλέουν στη θαλάσσια περιοχή 230 μίλια νότια από την Κρήτη. Μάλιστα επικαλείται πηγές του υπουργείου Άμυνας. Όπως αναφέρει το πρακτορείο, τα δυο αντικείμενα φαίνεται να είναι κομμάτια από πλαστικό, άσπρου και κόκκινου χρώματος που εντοπίστηκαν κοντά στην περιοχή απ’ όπου μεταδόθηκε σήμα νωρίτερα.

Ανατροπή στην πτώση του αεροπλάνου της EgyptAir

Ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου δήλωσε πως είναι πιο πιθανό μια τρομοκρατική επίθεση να ευθύνεται για την πτώση του αεροπλάνο της EgyptAir, το οποίο αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από ό,τι μια τεχνική βλάβη.

Πηγή:www.ereportaz.gr

Get it on Google Play Download on the App Store