Ανανεωμένο Ford Kuga και με αναβαθμισμένη τεχνολογία

Η Ford ανανεώνει το SUV μοντέλο της Kuga (Escape στις Η.Π.Α.) και το αναβαθμίζει σε τεχνολογία, κινητήρες και εμφάνιση. Εξωτερικά διακρίνεται για την πιο κομψή του σχεδίαση μέσω του ανασχεδιασμένων φωτιστικών σωμάτων, μάσκας και προφυλακτήρων. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι, ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με δύο ποτηροθήκες, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ανασχεδιασμένοι αεραγωγοί και υποβραχιόνιο.


Το ανανεωμένο Kuga είναι το πρώτο μοντέλο της Ford στον κόσμο, διαθέσιμο με το SYNC Connect, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να ξεκλειδώνουν τις πόρτες, να ελέγχουν την στάθμη του δοχείου καυσίμων, να ενημερώνονται για το επόμενο σέρβις, να εντοπίζουν το αυτοκίνητο στο σημείο που είναι παρκαρισμένο κ.λπ., μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, προστέθηκαν και άλλα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, που ενισχύουν την παρεχόμενη ενεργητική ασφάλεια. Αυτά είναι το Adaptive cruise control με ειδοποίηση επικείμενης σύγκρουσης και αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων, το βελτιωμένο park Assist για κάθετο παρκάρισμα και το Driver Alert System που ανιχνεύει σημάδια κόπωσης του οδηγού.

Το ανανεωμένο Kuga διατίθεται στις Η.Π.Α. με το νέο κινητήρα 1.5 EcoBoost (αντικαθιστά τον 1.6 EcoBoost) ισχύος 180 ίππων και 250 Nm ροπής και τον 2.0 λτ. EcoBoost απόδοσης 245 ίππων και 373 Nm ροπής. Επιπλέον, στην γκάμα περιλαμβάνεται και ο ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος 2.5 λτ. με 168 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store