Νέα σειρά «500 Couture» με τέσσερα μοναδικά Fiat 500

Η Fiat παρουσιάζει το επόμενο βήμα της αποκλειστικής εξατομίκευσης «500 Couture» με τέσσερα μοναδικά μοντέλα, τα οποία διαθέτουν μοναδικά στοιχεία στην εμφάνισή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας αυτής σειράς είναι το «500 Ron Arad Edition» που βρίσκεται στο Παρίσι. Ξεχωρίζοντας για την ιδιαίτερη ιταλική παραδοσιακή τεχνική του, το αμάξωμα είναι σχεδιασμένο να μοιάζει σαν «ραμμένο» ρούχο πάνω στο αυτοκίνητο, καθιστώντας το μοναδικό.

Το «500 Ron Arad Edition», μία ξεχωριστή συνάντηση του εμβληματικού αυτοκινήτου με το διάσημο σχεδιαστή, εφοδιάζεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως η γυάλινη οροφή, λεπτομέρειες χρωμίου, μαύρο εσωτερικό, μαύρα καθίσματα Poltrona Frau, οθόνη 7” TFT, Blue&Me, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, αυτόματο κλιματισμό, φώτα ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 16″, μαύρο μεταλλικό χρώμα με λευκούς καλύμματα στους καθρέφτες και το θρυλικό σήμα “500” στα πλάγια

Παράλληλα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού βρίσκονται και τα νέα «500 Comics», «500 Camouflage» και «500 Jeans», τα οποία αποτελούν τρεις διαφορετικές εκδόσεις του «500 Couture». 

Get it on Google Play Download on the App Store