Η Ford δέχτηκε 6.506 παραγγελίες για τα 500 Ford GT!

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των online αιτήσεων για την αγορά του νέου Ford GT, με τη Ford να ανακοινώνει ότι 10.800 άνθρωποι από όλο τον κόσμο ξεκίνησαν τη διαδικασία, με 6.506 τελικά να είναι αυτοί που συμπλήρωσαν πλήρως την αίτηση. Ωστόσο από αυτούς μόνο 500 θα το αποκτήσουν, αφού τόσα θα κατασκευαστούν μέσα στην επόμενη διετία.


Η Ford, θα επιλέξει λοιπόν μεταξύ των 6.506 τελικών αιτήσεων τους νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι όχι μόνο έχουν δεσμευθεί ότι θα καταβάλουν πάνω από 400.000 δολάρια για την αγορά του, αλλά και ότι θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του νέου supercar, χρησιμοποιώντας το όσο πιο συχνά γίνεται και όχι μεταπουλώντας το ή κλείνοντάς το σε ένα γκαράζ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ford αναφέρει ότι ανάμεσα στις χιλιάδες αιτήσεις για την αγορά του νέου GT, υπήρχαν εκατοντάδες που είχαν επισυνάψει και κάποιο βίντεο μαζί με την αίτησή τους, για να πείσουν την εταιρεία να τους επιλέξει.

Σύμφωνα πάντως με το σχεδιασμό της Ford, οι τυχεροί νέοι ιδιοκτήτες του GT θα επιλεγούν και ενημερωθούν για την απόφαση της εταιρείας μέσα στις επόμενες 90 ημέρες, ώστε στη συνέχεια να επιλέξουν οι ίδιοι μέσω μιας ειδικής διαδικασίας το πως θα είναι το νέο τους supercar (π.χ. ποιο από τα 8 διαθέσιμα χρώματα επιθυμούν, εάν θέλουν και κάποια εκ των 7 διαφορετικών ριγών κ.ο.κ.).

Οι πρώτες παραδόσεις του Ford GT αναμένονται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Get it on Google Play Download on the App Store