VW Polo χρησιμοποιήθηκε από ελέφαντα για… ξύσιμο!




Η απόφαση ενός ζευγαριού να πει για σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Pilanesberg της Νοτίου Αφρικής με Volkswagen Polo αποδείχτηκε τελικά πως δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα, ωστόσο θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή αλλά μάλλον ως μια δυσάρεστη εμπειρία. Στο δρόμο τους (ή το αντίστροφο) βρέθηκε ένας ελέφαντας βάρους γύρω στους 7 τόνους, ο οποίος τους ακινητοποίησε έχοντας όμως καλές προθέσεις αφού σύμφωνα με μάρτυρες δεν ήταν καθόλου άγριος. Το τεράστιο ζώο είχε ανάγκη μόνο από λίγο ξύσιμο και χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο για να απαλύνει την φαγούρα που το είχε πιάσει σε όλο του το σώμα.

Φυσικά οι επιβάτες δεν απόλαυσαν καθόλου το θέαμα, ωστόσο παρά τον τρόμο που τους είχε κυριεύσει δεν έκαναν το λάθος να μετακινηθούν και περίμεναν τον ελέφαντα μέχρι να ξυστεί. Ευτυχώς ο ελέφαντας δεν έκαστε πάνω στο Polo, το οποίο γλίτωσε με μερικά σπασμένα παράθυρα, τέσσερα σκασμένα ελαστικά, σπασμένα αμορτισέρ, βαθουλώματα στο αμάξωμα κ.λπ.  

Την ίδια τύχη όμως δεν είχαν πρι από λίγους μήνες κάποιοι άλλοι που είχαν πάει για σαφάρι πάλι με VW Polo, στο οποίο επιτέθηκε εξαγριωμένος ελέφαντας και το ανέτρεψε (δείτε εδώ).




Get it on Google Play Download on the App Store