Τι έδειξε η έρευνα για τον Paul Walker

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν λίγες ημέρες, η υπερβολική ταχύτητα ήταν ο λόγος του ατυχήματος της Porsche Carrera GT, που οδήγησε στο θάνατο το σταρ του Fast & Furious και του φίλου του Roger Rodas. Χθες, δόθηκε μάλιστα στη δημοσιότητα η πλήρης 15σέλιδη έκθεση των ερευνητών της αστυνομίας του Λος Αντζελες, σύμφωνα με την οποία αποκαλύπτεται ότι λίγο πριν το ατύχημα, η βελτιωμένη Carrera GT είχε αναπτύξει ταχύτητα λίγο πιο πάνω από τα 160 χλμ./ώρα.

Η έκθεση αποκαλύπτει επίσης ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε από την ευθεία και κινούμενο με κατεύθυνση νοτιοανατολικά, έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο, σε συνέχεια σε ένα δέντρο και σε μια κολόνα. Η δύναμη της πρόσκρουσης γύρισε το αυτοκίνητο κατά 180 μοίρες, το οποίο συνέχισε την πορεία του και τελικά, κατέληξε πάνω σε ένα δεύτερο δέντρο από την πλευρά του συνοδηγού, ώσπου τελικά ανεφλέγη.

Τονίζεται επίσης ότι ούτε ο Rodas ούτε ο Walker βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή υπό την επήρεια φαρμάκων ή αλκοόλ, προσθέτοντας ότι ο Rodas έχασε αμέσως τη ζωή του λόγω σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος, ενώ ο Walker είχε επίσης χάσει τη ζωή του πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά.




Get it on Google Play Download on the App Store