Ματιά στο μέλλον μέσω του Gran Turismo 6

To πιο δημοφιλές racing video game για Sony Playstation περνά στην 6η του πλέον έκδοση και θα κυκλοφορήσει στις αγορές την 6η Δεκεμβρίου του 2013. Η Polyphony Digital γιορτάζει την 15ετή παρουσία του τίτλου στην αγορά και για το λόγο αυτό θα διαθέσει ειδικό section μέσα στο παιχνίδι το οποίο και θα ονομάζεται Vision Gran Turismo.

Για το συγκεκριμένο section συνεργάστηκαν μεγάλοι κατασκευαστές και σχεδιαστές όπως Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, BMW, Bertone, GM Design, Honda, Infiniti, Italdesign Giugiaro, Jordan Brand, Mercedes-Benz, Nike, Nissan, Peugeot, SRT, Volkswagen και Zagato οι οποίοι μέσω των concept δημιουργιών τους δίνουν μια μελλοντική νότα στο παιχνίδι που αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον. Πολλά από τα μοντέλα που θα αποκαλυφθούν μέσω του παιχνιδιού μάλιστα θα περάσουν και στην παραγωγή.

Το Gran Turismo ανέκαθεν αποτελούσε έναν πολύ σημαντικό τίτλο στο χώρο των Racing Games, κάτι που οδήγησε αρκετούς κατασκευαστές να παρουσιάσουν πρώτα εκεί τα μοντέλα τους όπως έγινε για παράδειγμα με την νέα Corvette Stingray.

Πάρτε μια γεύση από το συγκεκριμένο project μέσω του βίντεο που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store