Ήθελε να πυροβολήσουν τον σκύλο επειδή έτρωγε το αυτοκίνητο (+video)

Ειλικρινά δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι κατάσταση θα ήμασταν αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο αυτοκίνητό μας, αλλά σίγουρα δεν θα απαιτούσαμε από έναν αστυνομικό να σκοτώσει τον σκύλο… Κάτι που έκανε η κυρία που πρωταγωνιστεί στο video που θα δείτε πιο κάτω, απευθυνόμενοι στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, έπειτα από κλήση της.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του Honda Civic Type R στην Ελλάδα

Το περιστατικό συνέβη στην Γεωργία των ΗΠΑ όταν ένας σκύλος «τρελάθηκε» από γάτες που είχαν κρυφτεί στο λευκό Dodge Journey και προσπαθούσε να τις φτάσει.

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου κάλεσε την αστυνομία και στην συνέχεια, αφού πρώτα ζητούσε να ασκηθεί βία στον σκύλο για να φύγει από το αυτοκίνητο, απαίτησε να τον πυροβολήσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο αστυνομικός «δεν χρησιμοποίησε βία καθώς ο σκύλος δεν ήταν επιθετικός προς τους ανθρώπους, ενώ δεν θα πυροβολούσε ένα ζώο σε πάρκινγκ όπου υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι».

Διαβάστε επίσης: Ρώσικο αμφίβιο δεν σταματάει πουθενά (+video)

Τελικά η αστυνομία έπιασε συνέλαβε τον σκύλο και βρήκε τον ιδιοκτήτη του ο οποίος είπε πως θα ενισχύσει την περίφραξη του κήπου του και θα αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία πάντως δέχεται απειλές από ζωόφιλους μετά την ανάρτηση του video.

Get it on Google Play Download on the App Store