Θεωρίες συνωμοσίας για αυτό το καμένο Nissan GT-R Nismo

Το Nissan GT-R Nismo αποτελεί την κορυφή στην γκάμα του ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου, καθώς έχει μία σειρά από αλλαγές που το καθιστούν πιο γρήγορο από το… απλό GT-R. Δυστυχώς όμως, πλέον κυκλοφορεί ανάμεσά μας ένα λιγότερο.

Δείτε ακόμη: Τρομακτικά τα αποτελέσματα οπίσθιας σύγκρουσης με 80 χλμ./ώρα (+video)

Και αυτό γιατί το αυτοκίνητο που βλέπετε στις πιο πάνω εικόνες να έχει παραδοθεί στις φλόγες είναι ένα Nissan GT-R Nismo, η φωτιά του οποίο έχει πυροδοτήσει άπειρες συζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με το τι μπορεί να την προκάλεσε.

Το σενάριο που έχει επικρατήσει είναι πως τα πεσμένα φύλλα στο δρόμο συγκεντρώθηκαν στους τροχούς του αυτοκινήτου και τα πήραν φωτιά από τα καυτά δισκόφρενα.

Μπορεί όμως να γίνει κάτι τέτοιο; Δύσκολο έως ακατόρθωτο. Και εδώ έρχονται οι μαρτυρίες κάποιων, που ήταν παρόντες στο συμβάν και λένε πως είδαν το αυτοκίνητο λίγο πιο πριν να έχει διαρροή καυσίμου.

Μάλιστα ένας από αυτούς ισχυρίζεται πως «ο ιδιοκτήτης έχει μαγαζί βελτιώσεων Nissan GT-R και προφανώς αυτό το ατύχημα δεν θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση…».

Όπως και να έχει κρίμα για το αυτοκίνητο που είχε ένα τέτοιο άδοξο τέλος. Από την άλλη πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς τίποτα και είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Σίγουρα σε λίγες ημέρες θα μάθουμε την ακριβή αιτία της πυρκαγιάς.

Διαβάστε επίσης: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν το δικό τους Tesla

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το Nissan GT-R εφοδιάζεται με V6 3.8 λτ. 600 ίππων και κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8 δλ. ενώ σύμφωνα με τη Nissan, προσφέρει βελτιωμένη συμπεριφορά στα τεστ των σλάλομ και στις στροφές κατά 2% σε σχέση με το προγενέστερο.

Get it on Google Play Download on the App Store