Yamaha με καρότσα… (+video)

Το ότι η Yamaha θα παρουσίαζε πρωτότυπο αυτοκίνητο στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν περιμέναμε όμως και μας έκανε τεράστια έκπληξη είναι το είδος του αυτοκινήτου, καθώς αντί για κάποιο σπορ μοντέλο είδαμε ένα τετραθέσιο «αγροτικό».

Δείτε ακόμη: Έλληνες βγάζουν 1.000 άλογα/ λίτρο από Lamborghini V10 (+video)

Το πικ-απ της Yamaha δεν είναι φυσικά καθαρόαιμο αγροτικό αλλά ένα μοντέλο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως τέσσερα άτομα και έχει αρκετό χώρο στην καρότσα.

Το Cross Hub, όπως είναι η ονομασία του, έχει μία ιδιαίτερη διάταξη θέσεων στο εσωτερικό, καθώς η θέση οδήγησης είναι κεντρικά τοποθετημένη, με άλλες δύο θέσεις δεξιά και αριστερά και ακόμη μία πίσω της.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα η Yamaha και το μόνο που αναφέρει είναι οι εξωτερικές διαστάσεις του. Το μήκος του είναι 4.490 χλστ. ενώ πλάτος και ύψος είναι στα 1.950 και 1.750 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το Subaru Impreza πωλείται 128.000 ευρώ

Θυμίζουμε πως η Yamaha έχει ήδη παρουσιάσει ακόμη δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα, τα Motiv.e (2013) και SportRide (2015) και αυτό είναι το τρίτο μοντέλο της. Για κανένα πάντως δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για την παραγωγή του ή όχι, καθώς είναι όλα υπό μελέτη… 

Get it on Google Play Download on the App Store