Η Mazda στην αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα

Η έκθεση του Τόκιο πλησιάζει (τέλος του Οκτωβρίου ανοίγει τις πύλες της) και όπως είναι λογικό οι ιαπωνικές εταιρείες κάνουν τα πάντα για να έχουν δυναμικό παρών εντός έδρας. Έτσι και η Mazda ετοιμάζει δύο νέα πρωτότυπα, τα οποία θα κάνουν εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστεύεις πόσα χρόνια έκανε η Lexus για να φτιάξει αυτό το μπλε χρώμα

Το πρώτο είναι ένα 4θυρο σεντάν, το οποίο ουσιαστικά θα αποτελεί σχεδιαστική σπουδή και θα μας δείχνει τι θα πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον από το σχεδιαστικό τμήμα της Mazda, ενώ το δεύτερο θα μας δείχνει πως θα είναι το νέο Mazda3 το οποίο περιμένουμε μέσα στο 2018.

Διαβάστε επίσης: Καινοτομία Toyota: Και χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο

Το δεύτερο εξ αυτών, θα φέρει υιοθετεί τη νέα πλατφόρμα SkyActiv-Vehicle Architecture που θα περάσει σταδιακά σε όλα τα μοντέλα της μάρκας, ενώ θα εφοδιάζεται με τον βενζινοκινητήρας SkyActiv-Χ, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την απουσία μπουζί που υπόσχεται μείωση της μέσης κατανάλωσης έως και 30% σε σχέση με έναν αντίστοιχο με μπουζί.

Δυστυχώς οι εικόνες που έδωσε η ιαπωνική μάρκα στην δημοσιότητα δεν είναι αποκαλυπτικές, όπως μπορείτε να δείτε και από αυτή που δημοσιεύουμε πιο πάνω, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή δύο εβδομάδες ακόμη μέχρι να δούμε τα νέα δημιουργήματα της Mazda.

Get it on Google Play Download on the App Store