Συνεργασία Ford και Domino’s για αυτόνομη διανομή πίτσας! (+video)

Ξεχάστε τον τρόπο με τον οποίο παραλαμβάνετε την πίτσα σας, αφού η Ford και η Domino’s Pizza ανακοίνωσαν ότι μέσα στον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν στο Michigan των Η.Π.Α. τη δοκιμαστική διανομή πίτσας με αυτόνομο όχημα της Ford, με στόχο να λάβουν πολύτιμα δεδομένα για μελλοντική διεύρυνση του νέου αυτού τρόπου διανομής.


Οι δοκιμαστικές διανομές θα γίνουν σε επιλεγμένους πελάτες της Domino’s στην περιοχή Ann Arbor του Michigan με έναν υβριδικό Ford Fusion (Mondeo), το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα οδήγησης.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 125 PS

Στο αυτοκίνητο, θα βρίσκεται και ένας μηχανικός της Ford στη θέση του οδηγού, ο οποίος θα μπορεί να πάρει τον έλεγχο σε οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης, ενώ θα γίνεται και πλήρης καταγραφής όλης της διαδικασίας.

Ο πελάτης θα παραγγέλνει την πίτσα του, θα μπορεί να εντοπίσει μέσω GPS που ακριβώς βρίσκεται το αυτοκίνητο και μόλις αυτό φθάνει έξω από την πόρτα του, θα λαμβάνει γραπτό μήνυμα στο οποίο θα ειδοποιείται να βγει για να παραλάβει την παραγγελία του.

Διαβάστε ακόμα: Νέο επετειακό Ford GT ’67 Heritage

Όπως προείπαμε, στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι να διαπιστωθεί στην πράξη το ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των πελατών στον νέο αυτό τρόπο παράδοσης της πίτσας και κυρίως στο γεγονός ότι η στάθμευση του αυτοκινήτου έξω από το σπίτι του πελάτη απαιτεί από αυτόν να βγει έξω από το σπίτι του για να παραλάβει, αφού δεν μπορεί, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο, η παράδοση-παραλαβή να είναι μέχρι και την πόρτα του πλήρως αυτόνομη.


Get it on Google Play Download on the App Store